Rendszeres olvasók

2011. június 18.

Zöldségek

Találtam még egy kis kosarat a gyűjteményemben, gondoltam megtöltöm egy kis levesnek valóval.
A hús még hiányzik hozzá, de azzal még nem merek kísérletezni. Eljátszadoztam a hátterekkel.( A second hand-ben vettem pár darab textíliát.  Remélem nem fogom a teljes fizetésemet a minimániára költeni !!? )
6 megjegyzés:

 1. Töredelmesen bevallom, én nem csak fotókon láttam ezeket az aprócska, ropogós kinézetű zöldségeket, hanem kézbe is vehettem őket. Bár nem vagyok nagy ínyenc, és a főzés sem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé, mégis elbűvölt a vékony cérnácskával összekötött leveszöldség látványa. Eszembe juttatta a gyermekkoromat, és a vasárnapi asztalról elmaradhatatlan sárga gyöngyhártyával borított levest. Ma már elárulhatom, és talán anyukámat sem bántom meg vele, én nem szerettem a húslevest, és ez a mai napig nem változott. De annál jobban kedveltem a levesben főtt zöldségeket, mint második fogást. A karalábé fölött szinte mindig villacsatát vívtunk a nővéremmel, amikor versenyeztünk melyikünk csap le előbb a répa halom alatt rejtőző gőzölgő finomságra. És milyen nagy csalódás volt, ha kevésbé friss darabot fogtunk ki.
  Szerencsére a képen látható zöldségeket a frissesség elvesztése nem fenyegeti, ahogy Andikát sem. Hiszen ha valaki ilyen nagy odaadással és energiával képes éjszakákon át apró szépségeket varázsolni egy rideg gyurmatömbből az örökké fiatal marad. Erre megesküszöm, vagy ne szúródjon a villám többé karalábéba!
  Csak így tovább!

  Eper

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a kedves hozzászólásokat !!!

  VálaszTörlés
 3. WOW!!! Amazing vegetables,so real,Love the work!!! I invited you to participate in my little plants giveaway,miniregards from Spain,Sonia.

  VálaszTörlés
 4. Remekül sikerültek ezek a zöldségek. Szerettem volna a legújabb bejegyzésedhez is megjegyzést fűzni, de valamiért nem sikerült. Csak nem egy kis konyha van készülőben? Csak találgatok! Jó munkát hozzá! Remélem, hogy bemutatod a következő lépéseket is.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm a figyelmet Bözse, Sonia!
  A krumpli színével vannak fenntartásaim, de igyekeztem eldugni őket :)
  Nem konyha lesz, de remélem hétvégén lesz időm többet is megmutatni belőle!

  VálaszTörlés

Hozzászólások